Brewers'Kitchen staat voor een ecologisch en ethisch verantwoorde keuze, maar ook voor kwaliteit. Daarom werk ik nauw samen met lokale boeren, producenten, en brouwers die  liefde voor het vak en de natuur werken.

’t Zwarthof : het rundvee- en schapenbedrijf met hoeveslagerij van de familie Aerts-Schellekens. Van veld tot vlees heeft boer-beenhouwer Werner het productieproces in handen.

Gebroeders Vercammen: een tuinbouwbedrijf dat sinds het onstaan inzet op duurzaam, ecologisch en milieuvriendelijk  te boeren. 

De Meirhoeve: een landelijke kaas- en zuivelboederij die van hun dagverse koemelk op ambachtelijke wijze kaas en zuivelproducten vervaardigd.


Vishandel Schot is onze leverancier voor vis-schaal- en schelpdieren die inzet op duurzame en lokale visvangst.


Bakboord: een ambachtelijke microbakkerij, in het monumentale Felix Pakhuis, op een steenworp van het MAS te Antwerpen. Zij gebruiken enkel de noodzakelijke ingrediëntenvoor een eerlijk en smaakvol brood: desem, water, zout en biologische, steengemalen bloem.

Normo Coffee:  een lokale koffiebrander die de koffieboeren voorop plaatst, ze laten ontdekken waar koffie voor kan staan en wat de boer heeft gedaan om deze koffie te produceren


Brouwerij de Ranke: een artisanale brouwerij met een diepe liefde voor hop ! Enkel volledige hopbellen worden gebruikt bij het brouwen van hun bieren.


Brasserie de la Senne stond mee aan de wieg van de nieuwe golf van craft bier in. Zij brouwen smaakvolle karakterbieren op natuurlijk wijze met grondstoffen van producenten waar zij een jarenlange relarie mee hebben opgebouwd.

De Dochter van de Korenaar : met oog voor detail , liefde en aandacht worden alle topbieren van ‘De Dochter van de Korenaar’ in eigen huis gebrouwen.

De Dame Jeanne  een exclusief chamgagne bier dat niet  alleen puur lokaal en ambachtelijk, maar ook sociaal verantwoord geproduceerd!