Wie ben ik?

Ik heb altijd al een passie gehad voor lekker en goed eten, maar in 2017 besefte ik dat ik er mijn beroep van moest maken.

Ik heb mijn job opgegeven en ben terug voltijds naar school gegaan om kok en zytholoog (biersommelier) te worden.

Wat heb ik gedaan?

Na mijn opleiding heb ik onder andere ervaring opgedaan bij :

* Brasserie Wouter van chef Wouter Van Tichelen,

* De Schone van Boskoop van chef Wouter Keersmaekers

* Japans restaurant Izumi bij chef Yoshiki Sasano.

Waarom doe ik dit?

Met Brewers'Kitchen begin ik aan mijn eigen culinair verhaal. De voorbije jaren heb ik veel geleerd over de manier waarop ons eten op ons bord komt.

Ik vind het steeds belangrijker om verantwoorde keuzes te maken, daarom zal ik steeds kiezen voor producten van binnen een straal van 40km, enkel voor de vis kies ik naar visgronden aan de Belgisch- Nederlandse kust en de Oosterschelde.

Hiervoor ging ik op zoek naar lokale boeren, brouwers en leveranciers die kiezen voor alternatieve technieken met respect voor dier en planeet.

In mijn keuken wil ik hun producten in de schijnwerpers zetten: een speelse maar gebalanceerde dialoog tussen heerlijk eten en het ideale begeleidende bier.